Да разгледаме заедно трите големи емоции, които се преживяват

...
  Да разгледаме заедно трите големи емоции, които се преживяват
Коментари Харесай

Повечето хора предпочитат да обвиняват другите, че са причина за техния страх, за техния гняв и за тяхната тъга

 

Да разгледаме дружно трите огромни страсти, които се претърпяват най-зле от хората: страхът, гневът и тъгата. Тези страсти нормално са потискани, следени, прикривани, с една дума, човек прави всичко, с цел да не ги усеща, тъй като разсънват рани, претърпени в детството. Можем да ги открием в следните пет значими пострадвания: отменяне, занемаряване,унижение, изменничество и неправда. 

Вместо да си признаят правото да бъдат човешки същества и да имат към момента незараснали рани, тъй като още не са съумели да простят на другите и на себе си, множеството хора избират да упрекват другите, че са причина за техния боязън, за техния яд и за тяхната горест. Ето какво кара хората да изживяват толкоз доста страсти, което ги разболява. 

А страстите могат да бъдат доста потребни: 

• Страхът би трябвало да бъде употребен, с цел да осъзнаеш, че се стремиш да се предпазваш. Той е тук, с цел да ти напомни, че същинската отбрана е вътре в теб. 

• Гневът би трябвало да бъде употребен, с цел да откриеш, че се нуждаеш от одобряване, от ясно формулиране на настояванията си и от повече вслушване в личните си потребности. 

• Тъгата би трябвало да бъде употребена, с цел да откриеш, че смяташ, че си изгубил или се страхуваш да не изгубиш нещо или някого. Тя би трябвало да ти помогне да се научиш да се отделяш. 

♥ Ето какво значи да съдебна експертиза ОБИЧАШ. 

Това значи да поемеш грижата за личния си живот, като си дадеш правото да преживееш всевъзможни житейски опити, с цел да го постигнеш. По този метод ще успееш да живееш в крепко тяло, изпълнено с сила, с цел да създаваш живота, който искаш. 

Никога не забравяй, че твоят вътрешен БОГ (с посредничеството на твоето тяло) употребява всички вероятни средства, с цел да ти припомня: ОБИЧАЙ съдебна експертиза!

От: Лиз Бурбо и „ Твоето тяло споделя: Обичай се! ”, изд. „ Лик ”
Снимка: listentoyourbody.de

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР